Haber

The Game Awards 2022’de duyurulan tüm oyunlar

Oyun Ödülleri 2022 Etkinlik oyunculara beklediklerinden fazlasını verdi. Piyasaya sürülmesi beklenen birçok oyunun yeni fragmanları ve çıkış tarihleri ​​gibi pek çok bilgi paylaşıldı. İşte The Game Awards 2022 etkinliğinde duyurulan tüm oyunlar…

GAME AWARDS 2022’DE DUYURULAN TÜM OYUNLAR

Dead Cells: Castlevania DLC’ye Dönüş

Beğenilen hızlı tempolu aksiyon roguelite Dead Cells’e gelecek olan bu genişleme paketinde Dracula’s Castle’ın eski koridorlarında savaşın. Richter Belmont ve Alucard ile takım olun ve Karanlık Lord’un taht odasına ulaşmak için canavar ordularına karşı ikonik Castlevania silahlarını kullanın… The Dead Cells: Return to Castlevania DLC, Q1 2023’te PC ve konsollarda çıkıyor.

Vampir Kurtulanlar Mobil

Popüler aksiyon roglue benzeri oyun Vampire Survivors şimdi Apple iOS ve Android cihazlarına geliyor.

Valiant Hearts Eve Dönüyor

1917, Birinci Dünya Savaşı tüm hızıyla devam ederken, iki kardeş hayatta kalmak ve tekrar birbirlerini bulmak için siperlerde savaşacak. Yolları, ortaya geri dönmenin sevincini ve Batı Cephesi’nin dehşetini paylaşacak olan yeni Valiant Hearts ile kesişecek – hepsi de eve dönüş yolunu bulmak için çaresiz.

Valiant Hearts: Coming Home çok yakında Netflix Games’e özel olarak geliyor.

PC’yi iade et

Housemarque’ın ödüllü roguelike shooter oyunu Returnal, 2023’ün başlarında PC’ye geliyor.

Wyrd’in Hellboy Ağı

Hellboy Web of Wyrd, Dark Horse Comics ve yaratıcısı Mike Mignola ile ortaklaşa oluşturulan orijinal bir hikayeye sahip bir roguelite aksiyon macera oyunudur. Bir ajan kaybolduğunda, Hellboy araştırır. Tepeden tırnağa korkunç bir dövüşe hazırlanın.

Dağın ufuk çağrısı

Sundom’a yönelik gizemli bir tehdidi ortaya çıkarmak ve kefaret ararken tehlikeli görevler sırasında güçlü makinelerle savaşmak için eski bir Shadow Carja savaşçısı olan Ryas’ın gözünden dünyayı keşfedin.

Horizon Call of the Mountain, 22 Şubat 2023’te PS VR2’ye özel olarak geliyor.

Travma Sonrası

Gerçek korku zihnimizde yaşar. Post Trauma, klasik kaygı oyunlarına hem bir övgü hem de çağdaş bir yaklaşım olup, eski usül sabit kamera açılarını yüksek kaliteli grafikler, akıcı kontroller ve sürükleyici ses manzaraları ile harmanlamaktadır.

Vizör

Bir anlık görüntü ile algıya meydan okuyun, gerçekliği yeniden tanımlayın ve çevrenizdeki dünyayı yeniden şekillendirin. Viewfinder, oyunculara geride bırakılan gizemleri açığa çıkarırken saatlerce farklı ve eğlenceli deneyimler sunan yeni bir tek oyunculu oyundur.

Aramızda Saklambaç

Geliştirici Innersloth, Among Us’ın yeni oyun modu Hide N’ Seek’i duyurdu. Yeni oyun modu 9 Aralık Cuma günü yayınlanacak.

Bizden sonra

Fedakarlık ve umudun bu duygusal öyküsünde insanüstü sürrealist bir dünyayı keşfederek Dünya’daki hayata ikinci bir şans verin. After Us, 2023 İlkbaharında PS5, Xbox Series X|S ve Steam için çıkacak.

değiştirildi

REPLACED, bir insan vücuduna kendi isteği dışında yerleştirilen REACH isimli bir yapay zekayı canlandırdığınız; Bilim kurgu, geçmiş ve gelecek temalarını birleştiren 2.5D aksiyon tabanlı bir platform oyunudur. Değiştirilen 2023 yılında piyasaya sürülecek.

sokak dövüşçüsü 6

Capcom’un en yeni rakibi geliyor! Street Fighter 6, 2 Haziran 2023’te çıkıyor ve Street Fighter serisinin bir sonraki evrimini temsil ediyor. Sokak Dövüşçüsü 6; World Type, Fighting Ground ve Battle Center dahil olmak üzere üç oyun moduna sahiptir.

Hades 2

Ödüllü haydut zindan paletli oyununun bu büyüleyici devam oyununda Zamanın Titanını yenmek için kara büyü kullanarak Yeraltı Dünyasının ötesinde savaşın. Hades 2’nin Steam ve Epic Games için çıkacağı bilinirken, ilerleyen zamanlarda konsol versiyonu da çıkacak.

Yahuda

Parçalanmakta olan bir yıldız gemisi. Umutsuz bir kaçış planı. Sen gizemli ve sorunlu Yahuda’sın. Tek hayatta kalma umudunuz, en kötü düşmanlarınızla ittifaklar kurmak veya onları bozmak. Kırdığınız şeyi düzeltmek için birlikte çalışacak mısınız yoksa yanmasına izin mi vereceksiniz?

Bayonetta Origins: Cereza ve Kayıp Şeytan

Bu karanlık sanatlar öğrencisi Bayonetta olarak adlandırılmadan çok önce, yasak Avalon Ormanı’na uğursuz bir yolculuğa çıktı. Yanında Cereza’nın pelüş oyuncağına sahip olan ilk iblis olan Cheshire vardı. Hem Cereza hem de Cheshire olarak oynayın ve Cereza’nın annesini kurtaracak gücü aramak için hain ormanda arama yapın.

Kader 2: Hafif Düşüş

Destiny 2’nin DLC’si Lightfall’da kuşatılmış bir Neptün şehrinde her şey sona ererken Guardian arkadaşlarınızda güç bulun. tanık geldi. Lightfall’ın unutulmaz Efsanevi modunda zafer kazanmak için yeni ödüllerle donatın ve yeni Karanlık güçlerin kilidini açın.

Yıldız Savaşları Jedi: Survivor

Cal Kestis’in hikayesi, galaksiyi kapsayan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor™’da devam ediyor.

toprak kılıcı

Celeste’nin yaratıcılarından bu keşif-aksiyon platform oyununda, Destiny’nin nihayet Dünya’ya dönen gizemli çocuğu Névoa’sınız. Earthblade’in bereketli piksel sanatı dünyası, kesintisiz keşif, zorlu dövüş ve anlatılması gereken sayısız gizem sunuyor.

Dune: Uyanış

Binlerce oyuncu tarafından paylaşılan geniş ve kusursuz bir Arrakis’te hayatta kalmaktan hakimiyete yükselin. Dune: Awakening, benzersiz ve iddialı bir Açık Dünya Hayatta Kalma MMO’su yaratmak için hayatta kalma oyunlarının cesaretini ve yaratıcılığını devasa, kalıcı çok oyunculu oyunun sosyal etkileşimiyle birleştiriyor.

Ölüm Büküm 2

Kojima Production’ın macera oyunu Death Stranding’in devamı niteliğindeki Death Stranding 2 duyuruldu. Geçmişteki tüm şaheserlerde olduğu gibi, en yeni başlık Hideo Kojima’nın kendisi tarafından üretilecek, yazılacak, yönetilecek ve tasarlanacaktır. Şimdiye kadar açıklanan oyuncu kadrosunda Norman Reedus, Léa Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna ve Troy Baker yer alıyor.

Aevum’un Ölümsüzleri

Ascendant Studios ve EA Originals size yepyeni bir tek oyunculu sihirli nişancı getiriyor.

Tekken 8

Tekken serisi özgün bir döneme hazırlanıyor! En uzun süredir devam eden video oyunu serisinin destanı, son teknoloji grafikler ve güçlü yeni rakiplerle geri dönüyor. Tekken 8 yakında geliyor!

bülbül

Nightingale’in gizemli ve tehlikeli Fae Diyarlarında bir hayatta kalma ve macera yolculuğuna çıkın! Cesur bir Realmwalker olun ve görsel olarak büyüleyici bir Gaslamp Fantasy dünyasını keşfederken, zanaat yaparken, inşa ederken ve savaşırken tek başınıza veya arkadaşlarınızla maceraya çıkın.

Baldur Kapısı 3

Partinizi toplayın ve arkadaşlık, ihanet, fedakarlık, hayatta kalma ve güç arzusuyla dolu bir hikayede Unutulmuş Diyarlara geri dönün.

Yön bulucu

Bir Wayfinder olarak yolunuzu ve oyun tarzınızı seçerken güçlerinizi açığa çıkarın ve dünyanızı ele geçiren düşmanca bir gücü püskürtün. Wayfinders birlikte daha güçlü olduğundan, Chaos’u doğrudan şekillendirip özelleştirerek arkadaşlarınızla bitmeyen maceralarınızı kontrol edin.

Yangın Amblemi

Fell Dragon’a karşı bir savaşta dört krallık, bu büyük iğrençliği ortadan kaldırmak için diğer dünyalardan kahramanlarla birlik oldu.

Diablo IV

Kaos, Sığınağı tüketmekle tehdit ederken, Yüksek Cennetler ile Yanan Cehennemler arasındaki bitmek bilmeyen savaş tüm şiddetiyle devam ediyor. Öldürülecek sonsuz iblis, ustalaşılacak sayısız Yetenek, kabus gibi Zindanlar ve Efsanevi ganimetlerle bu uçsuz bucaksız, açık dünya macera ve yıkım vaat ediyor. Hayatta kalın ve karanlığı fethedin – veya gölgelere boyun eğin.

Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC

Geliştirici Guerrilla Games tarafından The Game Awards’ta bir fragmanla duyurulan Horizon Forbidden West, resmi olarak DLC alıyor – ancak yalnızca PlayStation 5 için. The Burning Shores DLC, 19 Nisan 2023’te gelecek.

Mavi Protokol

Dinamik bir aksiyon savaş sistemi, derin karakter özelleştirmesi ve uçsuz bucaksız bir dünyada geçen destansı bir hikaye sunan Blue Protocol, kendi anime maceranızın kahramanı olduğunuz bir Çevrimiçi Aksiyon RPG’sidir.

Kalan 2

Transformers Yeniden Etkinleştir

Oyunun resmi web sitesine göre, Transformers: Reactive, 2023 için planlanan kapalı beta ile “PC ve konsollara gelen” bir ila dört oyuncu için çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.

Sürgüncüler: Yeni Cennetin Hayaleti

Kararlarınızın dramatik sonuçlar doğurduğu hikaye odaklı Aksiyon-RPG’de iki unutulmaz karakter olarak hayaletleri avlayın. Antea’nın ruhani güçlerini Red’in cephaneliğiyle birleştirerek unutulmaz vakaları çözün ve doğaüstü güçlerle savaşın.

Warhammer 40.000: Uzay Denizcisi 2

İnsanlık tehlikede. İmparatorluğun sana ihtiyacı var. Acımasız Tyranid ordularını yok etmek için ölümcül yetenekler ve yıkıcı silahlar kullanan, İmparator’un savaşçılarının en büyüğü olan bir Uzay Denizcisinin insanüstü yaratıcılığını ve gaddarlığını somutlaştırın.

Yapıcınızla Tanışın

Çarpışma Ekibi Rumble’ı

Crash Team Rumble, Crash Universe savaşının ikonik kahramanlarının ve kötü adamlarının zafer iddia etmek için herkesten daha fazla wumpa meyvesi yakaladığı 4’e 4 takım tabanlı bir yarıştır. Her kahramanın, rakip grupla savaşmak, kendi wumpa bankasını savunmak ve kendi grubuna yardım etmek için haritanın etrafındaki değerli noktaları ele geçirmek için birlikte çalışmak için stratejik olarak kullanılacak benzersiz el becerisi ve yetenekleri vardır.

Düşmüşlerin Efendileri

The Lords of the Fallen kasvetli, karanlık bir fantezi dünyasında geçen yepyeni bir aksiyon RPG’sidir. Efsanevi bir Kara Şövalye olarak, kötü tanrı Adyr’i alt etmek için çetin bir savaşa atılın.

Suç Patronu Rockay Şehri

Crime Boss: Rockay City, tek başına veya arkadaşlarla oynanabilen birinci şahıs nişancı soygun oyunudur. Tek tek suç işlemeye ve Rockay City’nin yeni Hükümdarı olmaya kararlı bir adam olan Travis Baker olarak oynayın.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC

Cyberpunk 2077 için Phantom Liberty genişleme paketinde ayrıca Amerikalı aktör Idris Elba yer alacak. CD Projekt Red, The Game Awards 2022’de aktör Luther ve The Wire’ın genişleme paketinde NUSA’nın FIA casusu Solomon Reed olarak görüneceğini duyurdu.

Zırhlı Çekirdek 6 Rubicon Ateşi

FromSoftware’in mech oyunlarındaki uzun yıllara dayanan uzmanlığını ve onların imzası olan sağlam oynanışı birleştiren ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON, yeni bir aksiyon deneyimi olacak.

Son Fantezi 16

Diyarın kaderinin kudretli Eikonlar ve onları kontrol eden Dominantlar tarafından belirlendiği destansı, karanlık bir fantezi dünyası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk, rus, özbek Arnavutköy escort bayan iletişim
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort